Активність

پیمایش دو روزه کویر پروده طبس، زمستان.

Скачати

Trail photos

Фотоپیمایش دو روزه کویر پروده طبس، زمستان. Фотоپیمایش دو روزه کویر پروده طبس، زمستان. Фотоپیمایش دو روزه کویر پروده طبس، زمستان.

Автор

Trail stats

Довжина
38,52 km
Набрана висота
858 m
Складність
Складно
вниз
841 m
Max elevation
1 344 m
TrailRank 
44
Min elevation
898 m
Trail type
One Way
Час
один день 7 годин 50 хвилин
Координати
1888
Uploaded
13 лютого 2024 р.
Recorded
лютого 2024
Share

біля Gazū, South Khorasan Province (Iran)

Переглянуто 230 раз(и), завантажено 8 раз(и)

Trail photos

Фотоپیمایش دو روزه کویر پروده طبس، زمستان. Фотоپیمایش دو روزه کویر پروده طبس، زمستان. Фотоپیمایش دو روزه کویر پروده طبس، زمستان.

Itinerary description

تاریخ: 19 و 20 بهمن 1402
Garmin etrex 20
بهترین دقت: 3± متر
تفکیک‌پذیری: 1 نقطه در هر 20 متر
با سپاس از دوستانمان مسعود و ترگل که این مسیر را برای نخستین بار طراحی و پیمایش کرده و سپس در اختیارمان گذاشتند. البته ما این مسیر را با قطب‌نما و نقشه پیمودیم و با جی‌پی‌اس فقط ثبت مسیر کردیم. مسیر بیشتر از بستر رودخانه خشک است. یکی از جاهایی که مسیر خارج از بستر رودخانه است از بین تپه ماهورهایی رد می‌شود که مسیر مشخص وجود ندارد و مسیریابی سطح یک باید انجام شود، این بخش را در نقاط مسیر مشخص کرده‌ایم.
آغاز مسیر از اواسط جاده آسفالته پِی‌کوه است، جاده که از پلی گذر می‌کند از ماشین پیاده شدیم و از بستر رودخانه پیمایش را آغاز کردیم.
مسیر مملو است از آثار فرسایش باد و آب که مناظر زیبایی به وجود آورده‌اند.
یک روستای متروکه نیز در مسیر وجود دارد.
این مسیر مناسب فصول سرد سال است. در مسیر اصلا آب نیست. در زمان پیمایش نباید باد شدید وجود داشته باشد وگرنه طوفان شن می‌شود. روزهای پیش از پیمایش نباید بارندگی در منطقه رخ داده باشد وگرنه مسیر گِلی می‌شود.

Waypoints

ПіктограмиМіст Висота 1 320 m

آغاز

بر روی پلی از مسیر آسفالته جدا شده و وارد بستر رودخانه می‌شویم.

ПіктограмиРіка Висота 1 201 m
Фотоرود خشک نخست Фотоرود خشک نخست Фотоرود خشک نخست

رود خشک نخست

رود خشکی که کیلومترهای ابتدای مسیر در بستر آن است

ПіктограмиРуїни Висота 1 088 m
Фотоروستای متروکه Фотоروستای متروکه Фотоروستای متروکه

روستای متروکه

نامش رو تو نقشه نوشته کلات بیغمزا. احتمالا دلیل متروکه شدنش کم آبی بوده. دو سبک خونه توش وجود داره، قدیمی و جدید. احتمالا خونه های جدید پس از زلزله درست شدن.

Фотоستون‌های خاکی Фотоستون‌های خاکی Фотоستون‌های خاکی

ستون‌های خاکی

از مناظر فرسایشی زیبای مسیر

Фотоورودی دره سربالایی Фотоورودی دره سربالایی

ورودی دره سربالایی

این دره از دور پیدا نیست، اما بسیار عمیق است و ورود به ان از هر جایی ممکن نیست. حتماً از همین نقطه وارد شوید. از اینجه به بعد مسیر سربالایی است.

Фотоاواسط دره سربالایی Фотоاواسط دره سربالایی Фотоاواسط دره سربالایی

اواسط دره سربالایی

در این محل شبمانی کردیم، البته ویژگی خاصی برای شبمانی نداشت.

پایان تپه ماهور

در این نقطه به بستر رود خشک دیگری می‌رسیم و مسیر آن را ادامه می‌دهیم

Фотоورود به تپه ماهور Фотоورود به تپه ماهور Фотоورود به تپه ماهور

ورود به تپه ماهور

در اینجا از بستر رود خشک خارج می‌شویم. زین پس مسیر به موازات کوه سمت چپی است تا به بستر رود بعدی برسیم. در اینجا مسیر مشخصی وجود ندارد و مسیریابی سطح یک است.

Коментарі  (1)

  • Фото Abbas Koche
    Abbas Koche 18 квіт. 2024 р.

    برنامه ای هیجان انگیز در منطقه ای بکر .

You can or this trail