Joan Rover

Joan Rover

[Cat] + [Es]

- Català:
Joan Rover us ofereix en Wikiloc una àmplia selecció de rutes de diferents i variades activitats.

Apassionat per la natura, la fotografia, els esports de muntanya i del motor, he ampliat la llista d'aficions afegint el tot terreny (4x4), un excepcional aliat que facilita arribar a llocs poc accessibles, ampliant així la possibilitat de fer noves i interessants rutes, gaudint d'espectaculars paratges com també de la fotografia i la natura.

Com a amant de la muntanya i dels espais naturals, el meu estil de conducció off road és respectuós amb el medi natural i gens agressiu, circulant sempre per camins i pistes forestals, sense sortir d'elles i a baixa velocitat.
Si el que cerques és un off road agressiu, amb trialeres i passos impossibles, no és aquí.

En la cerca de noves rutes, que dissenyo per ordinador, intento incloure algun incentiu que facin les rutes més interessants.
Tinc preferència per a arribar a espais naturals amb rius, llacs, salts d'aigua, muntanyes, despoblats, castells medievals, poblets aïllats i paisatge en general.

Una premissa i objectiu important en la recerca de noves rutes és la meva inquietud per oferir rutes segures, confiables i sense sorpreses per a qui desitgin realitzar-les.
A tal fi, veureu que totes les rutes estan àmpliament il.lustrades, documentades amb resenyes, curiositats i comentaris detallats que, a més d'aportar un valor afegit, contribueixen a que siguin més fàcils i agradables de fer.

De tot cor, el meu agraïment a tots per veure les meves rutes, per escollir-les i sortir a realitzar-les i per el suport i ànim que em doneu amb els vostres apreciats comentaris i valoracions.

Si preciseu més informació no dubteu contactar-me:
joanrover4x4@gmail.com
joanrovermountain@gmail.com

Salut!


- Castellano:
Joan Rover ofrece en Wikiloc una amplia selección de rutas de diferentes y variadas actividades.

Apasionado por la naturaleza, la fotografía, los deportes de montaña y del motor, he ampliado la lista de aficiones añadiendo el todoterreno (4x4), un excepcional aliado que facilita llegar a lugares poco accesibles, ampliando así la posibilidad de hacer nuevas e interesantes rutas y disfrutar de espectaculares parajes como también de la fotografía y la naturaleza.

Como amante de la montaña y de los espacios naturales, mi estilo off road es respetuoso con el medio natural y nada agresivo, circulando siempre por caminos y pistas forestales, sin salir de ellas y a baja velocidad.
Si lo que buscas es un off road agresivo, con trialeras y pasos imposibles, no es aquí.

En la búsqueda de nuevas rutas, que diseño por ordenador, intento incluir algún incentivo que hagan las rutas más interesantes.
Tengo preferencia por llegar a espacios naturales con ríos, lagos, saltos de agua, montañas, despoblados, castillos medievales, pueblecitos aislados y paisaje en general.

Una premisa y objetivo importante en la investigación de nuevas rutas es mi inquietud por ofrecer rutas seguras, confiables y sin sorpresas para quienes deseen realizarlas.
A tal fin, veréis que todas las rutas están ampliamente ilustradas, documentadas con reseñas, curiosidades y comentarios detallados que, además de aportar un valor añadido, contribuyen a que sean más fáciles y agradables de hacer.

De todo corazón, mi agradecimiento a todos por ver mis rutas, para escogerlas y salir a realizarlas y por el apoyo y ánimo que me dais con vuestros apreciados comentarios y valoraciones.

Si precisáis más información no dudéis contactarme:
joanrover4x4@gmail.com
joanrovermountain@gmail.com

Salud!

учасник з лютого 2013

Premium Member