bikeclubmb

bikeclubmb

102

Оваа група е формирана и отворена за сите вљубеници во ВЕЛОСИПЕДИЗМОТ, за полесно и поедноставно да се организираат велосипедски тури низ општина Македонски Брод, а и подалеку, се врз база на аматеризам и пред се дружење!
Што значи, секој оној кој има идеја за било каква велосипедска тура, а не сака да вози сам, може слободно да објави дестинација, датум, време, збирно место и слични детали и кон истата да му се приклучат повеќе луѓе по сопствена желба.
Се надеваме дека оваа група ќе наиде на позитивен одзив, а и поттик кај сите генерации, со што би се создавале нови пријателства и велосипедски искуства.

учасник з лютого 2016

 • 150516

  46,13 кілометри - Посередньо

  біля Makedonski Brod, Општина Македонски Брод (Македонија)

 • Makedonski Brod - Devic

  17,66 кілометри - Легко

  біля Makedonski Brod, Општина Македонски Брод (Македонија)

 • Makedonski Brod - Barbaras

  12,01 кілометри - Посередньо

  біля Makedonski Brod, Општина Македонски Брод (Македонија)

 • MTB - Pesjak 01 - Makedonski Brod

  5,15 кілометри - Складно

  біля Trebino, Општина Македонски Брод (Македонија)