маршрутів на Oiã, Aveiro (Portugal)

16 маршрутів

 • BTT - Oiã - Mamarrosa

  41.03 кілометри - Легко - за TigreAudaz

  біля Oiã, Aveiro (Portugal)

  TrailRank: 24

 • BTT - Oiã - Mamodeiro (Mamoa)

  19.15 кілометри - Посередньо - за TigreAudaz

  біля Oiã, Aveiro (Portugal)

  TrailRank: 21

 • BTT - Oiã - Luso

  63.49 кілометри - Посередньо - за TigreAudaz

  біля Oiã, Aveiro (Portugal)

  TrailRank: 13

 • BTT - Oiã - Belazaima do Chão

  46.35 кілометри - Посередньо - за TigreAudaz

  біля Oiã, Aveiro (Portugal)

  TrailRank: 11

 • BTT - À volta da Pateira

  32.03 кілометри - Посередньо - за TigreAudaz

  біля Oiã, Aveiro (Portugal)

  TrailRank: 11

 • BTT - soft

  42.24 кілометри - Посередньо - за carlosmcteixeira

  біля Oiã, Aveiro (Portugal)

  TrailRank: 8

 • BTT - Tareia

  45.35 кілометри - Посередньо - за carlosmcteixeira

  біля Oiã, Aveiro (Portugal)

  TrailRank: 8

 • Oiã

  19.24 кілометри - Легко - за nuno.soutinho

  біля Oiã, Aveiro (Portugal)

  TrailRank: 8

 • Oiã

  37.04 кілометри - Посередньо - за nuno.soutinho

  біля Oiã, Aveiro (Portugal)

  TrailRank: 8

 • Oiã

  18.89 кілометри - Посередньо - за nuno.soutinho

  біля Oiã, Aveiro (Portugal)

  TrailRank: 8