• Фото 2018-11-25 LA CARROJA-LA FORADÀ-COVA DEL MORO-BENISIVÀ-LA CARROJA
  • Фото 2018-11-25 LA CARROJA-LA FORADÀ-COVA DEL MORO-BENISIVÀ-LA CARROJA
  • Фото 2018-11-25 LA CARROJA-LA FORADÀ-COVA DEL MORO-BENISIVÀ-LA CARROJA
  • Фото 2018-11-25 LA CARROJA-LA FORADÀ-COVA DEL MORO-BENISIVÀ-LA CARROJA
  • Фото 2018-11-25 LA CARROJA-LA FORADÀ-COVA DEL MORO-BENISIVÀ-LA CARROJA
  • Фото 2018-11-25 LA CARROJA-LA FORADÀ-COVA DEL MORO-BENISIVÀ-LA CARROJA

Час  4 годин 57 хвилин

Координати 2581

Uploaded 28 листопада 2018

Recorded листопада 2018

-
-
725 m
316 m
0
2,5
5,0
9,99 km

Переглянуто 90 раз(и), завантажено 4 раз(и)

біля Carroja, Valencia (España)

SENDERISME: 2 senderistes a la Vall de la Gallinera per pujar a la Foradà (737 m.), penya emblemàtica i element paisatgístic més representatiu de la Vall de Gallinera, esta vegada l'exida la fem des de la Carroja. Per esta part la pujada es mes recta i curta, total 2,6 km, que em fet en 1 hora, per una preciosa senda, molta part d'ella empedrá. Después de les fotos de rigor en la Foradà, toca baixar i anar cap a la Cova del Moro, un abric natural que va ser tapiat amb un mur d'obra per tal d'aprofitar-lo com a corral. Al mur es troba una menuda finestra des de la qual tenim una insòlita vista de la Foradà. La baixada la fem pel sender que ens portara, primer per la Cova de Moragues i després per les restes del antic Convent Franciscá, fins a Benitalla i, per unes escales, a Benisivà. Fem una pará per repondre forçes i continuem fins la Carroja pel camí dels 8 pobles, donant per finalizá la nostra ruta de huí.
Waypoint

Benitaia

Waypoint

Cova del Moro

Перехрестя

Desvio Benissivà

Waypoint

En el cordal

Waypoint

LLAVAOR

Waypoint

Pas

Waypoint

Pas semi-tancat

Waypoint

Penya Foradà

Waypoint

Pi trencat

Коментарі

    You can or this trail