Час  6 годин 14 хвилин

Координати 3665

Uploaded 31 травня 2016

Recorded травня 2016

-
-
115 m
42 m
0
11
22
44,7 km

Переглянуто 1125 раз(и), завантажено 65 раз(и)

біля Mas Pinell, Catalunya (España)

El Daró és un riu de règim fluvial mediterrani, neix al Massís de les Gavarres i actualment és afluent del riu Ter. Antigament desembocava al mar Mediterrani, alimentant els aiguamolls de Pals a la zona de les Basses d'en Coll.
 
D'aquí sortim per seguir-lo de prop i no es pot seguir al seu costat fins arribar a la carretera Giv-6501 cap a Fontanillas, dode es deixa la mateixa per per camins de terra arribar a Gualta.
 
Aquí és on es pot veure el vell i el nou Daró, es tanca el pas per l'antic amb la construcció d'una presa i s'obre un nou canal directe al Riu Ter, amb això aconsegueixen acabar amb les inundacions de la zona.
 
Des Gualta avancem pel seu marge dret fins arribar a l'alçada de Serra de Daró, on el creuem i arribem fins a prop de Castell D'Empordà, on hi ha un tram que no hi ha camí i que ens obliga a creuar-dues vegades seguides per acabar per el marge de la dreta arribant a la Bisbal, final d'aquesta ruta.


El Daró es un río de régimen fluvial mediterráneo, nace en el Macizo de las Gavarres y actualmente es afluente del río Ter. Antiguamente desembocaba en el mar Mediterráneo, alimentando las marismas de Pals en la zona de les Basses d’en Coll.

De aquí salimos para seguirlo de cerca y no se puede seguir a su lado hasta llegar a la carretera Giv-6501 hacia Fontanillas, dode se deja la misma para por caminos de tierra llegar a Gualta.

Aquí es donde se puede ver el viejo y el nuevo Daró, se cierra el paso por el antiguo con la construcción de una presa y se abre un nuevo canal directo al Río Ter , con ello consiguen terminar con las inundaciones de la zona.

Desde Gualta avanzamos por su margen derecho hasta llegar a la altura de Serra de Daró, donde lo cruzamos y llegamos hasta cerca de Castell D’Empordá, donde hay un tramo que no hay camino y que nos obliga a cruzarlo dos veces seguidas para terminar por el margen de la derecha llegando a La Bisbal, final de esta ruta.


The Daró is a Mediterranean river flow regime, it was born in the Massif Gavarres and currently is a tributary of the River Ter. Formerly he flowed into the Mediterranean Sea, feeding the marshes of Pals in the Les Basses d'en Coll.
 
From here we go to follow closely and you can not stay with him until the GIV-6501 road towards Fontanillas, dode the same dirt roads to reach Gualta left.
 
This is where you can see the old and the new Daro, passing through the old with the construction of a dam is closed and a new direct channel to the River Ter, thereby getting end flooding in the area opens.
 
From Gualta we move along the right side until you reach the height of Serra de Daro, where we crossed it and reached near Castell D'Emporda, where there is a section that there is no path and forcing us to cross it twice in a row to finish by right margin reaching La Bisbal, the end of this route.
Waypoint

Arroçals de Pals

Arroçals de Pals
фото

Gualta

Gualta
фото

Castell d'Emporda

Castell d'Emporda
фото

La Nisbal

La Nisbal
фото

Peretalkada

Peretalkada
фото

Perstellada

Perstellada
фото

Pals

Коментарі

    You can or this trail