-
-
998 m
308 m
0
16
32
63,02 km

Переглянуто 2 раз(и), завантажено 1 раз(и)

біля Lluçars, Catalunya (España)

Editada manualment. Planificació no testada.

Dia 1/28maig Lluçars (610 m.) - Oliana (450 m.) 63,7 km
A) Sortirem de Lluçars (610 m) i baixarem fins El Pont d'Alentorn, Colonia La Fábrica (
340 m).
B) Resseguirem el Canal d'Urgell uns 11 km planers.
C) En arribar al Mas d'en Ferran uns metres després que el canal surt del Túnel de la Llenguadera travessarem el Segre per la palanca de Torreblanca girant inmediatament a la dreta per pujar de la Costa de Sant Joan fins a la ctra C-1412b (pujar 190 m en 4,5 km, alguns trams pendent 10%)
D) Un cop a la cerretera i fem uns 1,2 km amunt fins el creuament amb la perimetral del pantà que agafarem per baixar al pantà i anar-lo remuntant per l'esquerra, amb petits puja i baixa, fins el pont de Politg.
E) Just abans del pont passarem per St.Girvés de la Torre de Rialb i a sota pràcticament del pont hi trobarem l'Area del Dolmen de Sòls de Riu i Sta. Eulàlia de Pomanyons. Aquí farem el picnic de dinar.
F) Continuem resseguint el pantà sense travessar el pont, 3,5 km planers fins arribar a la piscifactoria.
G) A continuació la pujada forta del dia, uns 10 km fins arribar a l'ermita de St. Marc (960 m), superant un desnivell d'uns 540 m. Primer la forta pujada inicial de més de mig km fins a Palou, després pel fons del barranc de Cornudella (aquest tram és més còmode), i després remuntant la falda per arribar a la carena de la Serra de Palou fins a Pallerols (810 m.), que és un petit nucli deshabitat amb una ermita (St. Esteve) i varies cases rurals, on enganxem el GR-1 cap a l'Est. A la Costa del Cagaferro després dels primers revolts en comptes d'anar drets al coll seguim el GR travessant el barranc de Vilaró i voltarem la muntanya pel sud fins a l'ermita de St. Marc (960 m.).
F) Després d'un tram en suau pujada fins al coll (996 m.) farem un llarg descens, primer voltant pel sud el Tossal de Sant Marc (1080 m.), després fina a Peramola (560 m., un poble amb cases i tot), i després per la carretera de Tragó travessarem el Segre i entrarem a Oliana (450 m.)
Waypoint

4C1 a Palou

Waypoint

4C1 Dolmen

Waypoint

4C1 Sant Marc

Коментарі

    You can or this trail