-
-
1 454 m
682 m
0
11
22
44,07 km

Переглянуто 2157 раз(и), завантажено 34 раз(и)

біля Sant Gregori, Catalunya (España)

Exigent ruta de muntanya, que s'inicia a Sant Gregori, s'adreça a Rocacorba, passa per Granollers, puja a La Barroca, continúa cap a Sant Roc i desprès de passar per les Serres, fa cim a Sant Grau i retorna a Sant Gregori.

És un itinerari força interessant, on es poden descobrir molts recons de la Vall, i que per altra banda permet gaudir de punts elevats des d'on s'observa tot l'entorn de l'esmentada Vall del Llèmena.

Des d'una perspectiva més tècnica, la ruta consta de diferents trams de variada intensitat. Així doncs, el tram que ens porta fins a Canet, consta d'una primera part força planera i que ens permet escalfar i fer-nos una idea de la pujada al Santuari.

Des de Canet fins a Rocacorba, potser és la part més exigent de l'itinerari, tot i que pot no semblar-ho donat que encara estem "frescos". Una vegada al Santuari continuem fins a Granollers pel Coll Saposa, en un descens força continu on trobem trams molt desfets de rocs.

A Granollers continuem fins a l'Esglèsia de Sant Esteve per adreçar-nos cap a La Barroca. Aquesta pujada te diferents trams diferenciats, que combinen desnivells positius amb d'altres més aviat planers. Desprès de continuar per una pista, l'aproximació a Sant Roc es fa per un camí empedrat tipus "Calçada Romana".

La baixada de Sant Roc al Coll de Les Serres és ràpida. Es tracta d'un descens per canal que desprès d'uns metres pren un corriol que passa sota els cingles i et deixa a la pista que ve de Sant Climent d'Amer i s'adreça a l'esmentat Coll.

Una vegada en aquest punt, agafem el camí que porta a Sant Grau i que alterna diferents desnivells positius i negatius. Des de Sant Grau, la baixada a Sant Gregori posa punt i final a aquest "saludable itinerari"

Nota 1: aquesta ruta consta de diferents passos i corriols per on les BTT no poden passar (no ciclables)

Nota 2: cal parar especial atenció a la logística, bàsicament per la manca de punts d'aigua. En el meu cas, vaig sortir de Sant Gregori amb dos dipòsits de beguda isotònica que vaig reomplir a Canet. Fins a Granollers (Can Perot)no vaig tornar a carregar, i des d'aquest punt no va ser fins el Coll de Les Serres (on el dia d'abans havia deixat dues ampolles) que vaig reomplir els dipòsits.

Nota 3: no vaig calibrar l'altímetre abans d'iniciar, tot i que els desnivells son els que son.

Nota 4: El temps real en moviment va ser d'aproximadament 6 hores 30 minuts.
panorama

Barroca

30-SEP-11 14:09:02
panorama

Can Fabrega

30-SEP-11 10:33:45
джерело

Can Perot

30-SEP-11 13:04:57
фото

Esglesia Sant Esteve

30-SEP-11 13:22:23
фото

Mas Portelo

30-SEP-11 12:36:17
вершина

Sant Grau

30-SEP-11 16:41:58
стоянка

Sant Gregori - Fi

стоянка

Sant Gregori - Inici

вершина

Sant Roc

30-SEP-11 15:02:56
вершина

Santuari Rocacorba

30-SEP-11 11:43:04

1 comment

  • Фото montsesistere

    montsesistere 19 січ. 2020

    I have followed this trail  перевірено  View more

    Muy bonita

You can or this trail