Скачати

Довжина

25,17 km

Набрана висота

57 m

Складність

Посередньо

вниз

164 m

Max elevation

126 m

Trailrank

14

Min elevation

-5 m

Trail type

One Way

Координати

398

Uploaded

29 вересня 2021 р.

Recorded

вересня 2021
Be the first to clap
Share
-
-
126 m
-5 m
25,17 km

Переглянуто 128 раз(и), завантажено 4 раз(и)

біля Zona Universitaria, Catalunya (España)

Tram Barcelona - Sitges
El recorregut s'inicia al parc del Palau de Pedralbes, aquest parc de clara inspiració francesa i anglesa és un dels parcs més senyorials de Barcelona, a més de ser la seu d'un dels festivals de música de la ciutat. Des d'aquí ens dirigirem cap al parc de Cervantes on podrem admirar les seves magnífiques roses. Sortim de Barcelona per la carretera d’Esplugues, en el tram sud se senyalitza per ambdues bandes, ja que existeix carril bici clarament senyalitzat en les dues direccions, un en cada costat. En el tram nord només transcorre per la vessant oest, ja que el doble carril s’acaba, fins connectar de nou amb tot un carril bici de doble direcció que arriba fins a Barcelona. La ruta creua el nucli urbà de Cornellà de Llobregat, continua cap a la passarel·la que connecta la ruta EuroVelo 8 amb l'eix Llobregat de la ruta Mediterrània, a partir del nus de Sant Boi de Llobregat.
A Cornellà de Llobregat podeu aprofitar per visitar l'espai del Museu de les Aigües, on mitjançant l'experimentació s'explica la importància de l'aigua a les nostres vides.
El recorregut travessa el Prat de Llobregat, si voleu continuar pel mateix traçat abans d'envoltar l'aeroport, al final del carril bici hi ha un mirador d'avions, des d'allà podreu veure aterrar els avions a l'aeroport del Prat de LLobregat. També en aquest indret trobareu el Delta del Llobregat, el segon delta en extensió de Catalunya. Aquí podreu recorre les diferents llacunes per gaudir de la seva natura i observar les diferents aus que l'habiten al llarg de l'any.
Per tornar al recorregut haureu de tornar enrere i envoltar l'aeroport per un carril bici que enllaça ambdues terminals i arriba a la rotonda que permet l’enllaç directe amb Viladecans per un carril bici.
Des de Viladecans s'ha d'agafar un tren de rodalies per arribar fins a Sitges.
Sitges és una vila costera de referent internacional, podreu gaudir de les seves platges i gastronomia marinera, a més de poder visitar els diferents espais modernistes de la ciutat com el Museu Maricel i el Museu Cau Ferrat. A més si esteu a Sitges durant la primera quinzena d'octubre no us podeu perdre el seu Festival Internacional de Cinema.

Barcelona - Sitges section
The tour begins in the park of the Palau de Pedralbes, this park of clear French and English inspiration is one of the most stately parks in Barcelona, ​​as well as being the venue for one of the city's music festivals. From here we will head to Cervantes Park where we can admire its magnificent roses. We leave Barcelona on the Esplugues road, in the southern section it is signposted on both sides, as there is a bike lane clearly signposted in both directions, one on each side. In the northern section, it only runs along the western slope, as the double lane ends, until it reconnects with a whole two-way bike lane that reaches Barcelona. The route crosses the town of Cornellà de Llobregat, continues towards the footbridge that connects the EuroVelo 8 route with the Llobregat axis of the Mediterranean route, from Sant Boi de Llobregat junction.
In Cornellà de Llobregat you have the opportunity to visit the Water Museum, where through experimentation the importance of water in our lives is explained.
The route crosses el Prat de Llobregat, if you want to continue along the same route before going around the airport, at the end of the bike lane there is an aircraft viewpoint, from there you can see the planes land at El Prat de Llobregat airport. Also in this place you will find the Llobregat Delta, the second largest delta in Catalonia. Here you can visit the different lagoons to enjoy nature and birdwatching the different birds that inhabit it throughout the year.
To return to the route you will have to go back and surround the airport by a bike lane that connects both terminals and reach the roundabout that allows the direct connection with Viladecans by a bike lane.
From Viladecans you have to take a local train to get to Sitges.
Sitges is a coastal town well-known around the wolrd. You can enjoy its beaches and seafood, as well as being able to visit the different modernist areas of the city such as the Maricel Museum and the Cau Ferrat Museum. In addition, if you are in Sitges during the first fortnight of October, you can't miss its International Film Festival.

Tramo Barcelona - Sitges
El recorrido se inicia en el parque del Palacio de Pedralbes, este parque de clara inspiración francesa e inglesa es uno de los parques más señoriales de Barcelona, ​​además de ser la sede de uno de los festivales de música de la ciudad. Desde aquí nos dirigiremos hacia el parque de Cervantes donde podremos admirar sus magníficas rosas. Salimos de Barcelona por la carretera de Esplugues, en el tramo sur se señaliza por ambos lados, ya que existe carril bici claramente señalizado en las dos direcciones, uno en cada lado. En el tramo norte sólo transcurre por la vertiente oeste, ya que el doble carril se acaba, hasta conectar de nuevo con todo un carril bici de doble dirección que llega hasta Barcelona. La ruta cruza el núcleo urbano de Cornellà de Llobregat, continúa hacia la pasarela que conecta la ruta EuroVelo 8 con el eje Llobregat de la ruta Mediterráneo, a partir del nudo de Sant Boi de Llobregat.
En Cornellà de Llobregat puede aprovechar para visitar el espacio del Museo de las Aguas, donde mediante la experimentación se explica la importancia del agua en nuestras vidas.
El recorrido atraviesa el Prat de Llobregat, si desea continuar por el mismo trazado antes de rodear el aeropuerto, al final del carril bici hay un mirador de aviones, desde allí podrá ver aterrizar los aviones en el aeropuerto del Prat de Llobregat. También en este lugar se encuentra el Delta del Llobregat, el segundo delta en extensión de Cataluña. Aquí podrá recorre las diferentes lagunas para disfrutar de su naturaleza y observar las diferentes aves que la habitan a lo largo del año.
Para continuar con el recorrido tendrá que volver atrás y rodear el aeropuerto por un carril bici que enlaza ambas terminales y llega a la rotonda que permite el enlace directo con Viladecans por un carril bici.
Desde Viladecans ha de coger un tren de cercanías para llegar hasta Sitges.
Sitges es una ciudad costera de referente internacional, podrá disfrutar de sus playas y gastronomía marinera, además de poder visitar los diferentes espacios modernistas de la ciudad como el Museo Maricel y el Museo Cau Ferrat. Además si está en Sitges durante la primera quincena de octubre no se puede perder su Festival Internacional de Cine.

Коментарі

    You can or this trail