Olga90
42 3 16

Координати 389

Uploaded 4 листопада 2016

-
-
2 m
-7 m
0
8,4
17
33,5 km

Переглянуто 734 раз(и), завантажено 39 раз(и)

біля el Poble Nou del Delta, Catalunya (España)

Es tracta d'una ruta ideada per tal de que observadors d'aus puguin gaudir dels entorns d'aquesta fauna i apropar-se a ells el màxim possible. Serà una ruta senzilla, sense dificultat per tal de poder aprofitar tot el dia, fent les aturades necessàries per tal de poder realitzar fotografies.
Es sortirà des de la Casa de Fusta, que alhora també serà el lloc d'arribada, la primera parada serà al Mirador del Carreter que dóna directament a la Llacuna de l'Encanyissada, seguirem pel carril bici fins al final, continuarem pel camí fins arribar al mirador del Patrau, continuarem en direcció al Poblenou del Delta, lloc on es pot fer una parada per recuperar forces, continuarem per la carretera de les salines fins que trobem el canal i ens endinsarem en mig dels arrosals per tal de poder observar la Torre de Sant Joan, tornarem endarrera fins a la carretera un altre cop, en direcció a la platja, tant aviat com poguem veure les antigues Salines de la Trinitat, després arribarem fins a la platja, on podrem gaudir d'el dinar a la platja del Trabucador. Continuarem per la carretera de les Baldaneres fins als mirador de la Tancada, una mica més endavant ja comença el carril bici d'aquesta llacuna, quan arribem a mig carril trobarem el mirador de l'Embut i poc després el niu de les rates pinyades. Continuarem desviant-nos una mica al pont del Través i seguirem fins tornar a la Casa de Fusta.

View more external

Birding spot

Mirador del Carreter

Es un mirador situat a la part nord de la llacuna de l'encanyissada, on es poden observar aus com el martinet pescaire, el martinet blanc, la fredeluga, el xibec, la fotja i la cuereta groga, entre d'altres. Anys enrera era molt comú poder veure creuar el camí a les polles blaves, des de que està obert aquest tipus de caça, resulta més complicat.
Birding spot

Mirador de Patrau

Mirador situat a part oest de la llacuna de l'Encanyissada, es important comentar que la major profunditat d'aquesta es troba únicament a 60 cm, per aquest motiu, a part de destacar la gran quantitat de especíes d'aus, concretament més de 150, també és important saber que hi ha una nodrida població de fartet i de tortugues d'estany.
Wildlife sighting

Pantena

Segons el diccionari de la llengua catalana, Pantena significa literalment "robablement de patena femení pesca Art de pesca, fix, en forma de Y, clos amb tela metàl·lica, dins el qual hom fa entrar el peix per a treure’l després amb salabrets i passar-lo al viver" realment això és el que es pot trobar al delta, però especialment és un lloc de pesca de l'anguila, això provoca que sigui un lloc on facilment pugui haver grans aus, com martinets pescaires, buscant per trobar aliment.
Building of interest

Poblenou del Delta

Es tracta d'un poble amb molta història, fins fa relativament poc s'anomenava "Villafranco del Delta", val la pena endinsar-se als seus carrers, replets de restaurants i fer un pausa per tal de poder dinar un bon arrós, el poble està totalment envoltat d'aquest cultiu, la qual cosa condiciona molt l'aspecte que pot arribar a tenir aquesta pobleció, a l'estiu completament verd, al setembre groc, a la tardor es tot fang i a la primavera tot aigua, el fet de que estigui envoltat de natura fa que es puguin observar una gran varietat d'animals.
руїни

Torre de Sant Joan

És una torre construida al 1576 per ordre de Felip II, en defensa dels atacs pirates, degut als moviment de terra, actualment es troba siituada 50m endins del mar, no està plenament conservada, només queden les quatre parets tot i estar bastant destruides. S'hi pot accedir per unes pedres quan està la mar prou baixa, però no es senzill, les fotografies que es poden realitzar des de la costa, seràn més interessants, l no tenir molta profunditat, s'hi podran observar els primers flamencs.
Birding spot

Antigues Salines de Sant Antoni

En aquest espai no queda gaire record del que eren les Antigues Salines de Sant Antoni, però és un lloc molt interessant perquè darrerament s'hi han observat diferents ocells de l'especie d'Aliga pescadora, utilitza els pals de l'antiga salina per tal de posar-s'hi a menjar, L'àliga només s'havi vist fins ara passar, de les migracions des d'Africa fins al nord d'Europa,
Пляж

Platja del Trabucador

Lloc ideal per tal de oder fer un abituallament o descans, el paissatge que ofereix es diferent al que pot estar acostumada la gent, és el començament de la banya, per la qual cosa hi ha mar als dos costats. La posta de sol en aquest espai és un dels "espectacles" més fotografiats del delta. Aquí podrem observar diferentes aus que viuen en hàbitats salats.
Birding spot

Mirador de la Tancada

És la segona llacuna de més gran del Delta de l'Ebre, hi ha molta varietat d'aus, però actuament és on es troba la colónia més gran de flamencs, aquesta exòtica espècie, es pot comptar per milers al Delta. D'alte ra banda també es poden veure ànecs, fumarells,camesllargues, fotges i corbs marins.
Birding spot

Mirador de l'Embut

Aquest mirador és faunísitic, no es exclusivament d'aus, es troba gairebé al final del carril bici que va pel costat de la llacuna de la Tancada, d'aquest costat es poden veure els ocells que des de l'altre mirador es poden veure lluny, aquí es poden situar molt més aprop. Observant, no és senzill de veure, però s'hi poden veure alguns exemplars d' Espatula comú.
Wildlife sighting

Caixa niu de rates pinyades

És el niu de ratpenats més grans d'Europa, hi caben fins a 25.000 mamífers, és una torre de 100 metres quadrats a una altura de 3,6m, es pot veure d'aprop però no s'hi podrà accedir, el ambient és ideal pel desenvolupament d'aquesta espècie. No és un ocell, però si es pot captar algun d'aquests mamífers, seran unes fotografies diferents i molt del delta.
Birding spot

Pont del Través

El Pont del Través, juntament amb el mirador del pare, formen part d'un equipament d'observació d'aus diferent, el fet d'estar per sobre de la llacuna, arran de l'aigua, facilita veure la fauna subaquatica. També és interessant poder pujar al Mirador ja que des d'una banda es pot observar la Llacuna de la Tancada i l'altra banda la de l'Encanyissada, no hi ha molta varietat d'aus, ja que antigament era tot una, però és interessant poder veure les diferències
Музей

Casa de Fusta

Acabem al mateix lloc on hem començat, a la Casa de Fusta, una de les edificacions més emblemàtiques del Delta, és un centre d'informació del Parc, compta amb un museu ornitologic, que permetrà poder veure les aus que s'han observat durant el recorregut, o poder entrar-hi abans, per tal de que tothom que vulgui coneixer les especies per tal de poder-les identificar. just davant d'aquesta edificació es troba la torre d'observació des d'on es pot veure una prespectiva de la basa de l'Encanyissada.

Коментарі

    You can or this trail